A A A

Bioresonantietherapie consult op afspraak info

 

 

 

Mijn praktijk is niet zo groot, je kunt met 2 personen en het dier komen maar graag even overleggen, kinderen kunnen helaas niet mee

Wat is Bioresonantie therapie?

Overal in de natuur komen trillingen (resonanties) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen), als in het kleine (atoomtrillingen). Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Frequenties zijn altijd aanwezig, maar men ziet ze niet, maar bv wifi en blue tooth worden al heel normaal gevonden.

Het lichaam bevat ook frequenties, je ziet ze niet maar ze werken in harmonie samen om het lichaam te laten functioneren.
Wanneer het lichaam uit balans is, kan de energie niet meer doorstromen en zijn de frequenties verstoord. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.

De Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in het lichaam opheft.

Bioresonantietherapie werkt op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Het ondersteunt het immuunsysteem en beschermt het lichaam tegen ongunstige invloeden en
aandoeningen.Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van het bioresonantie apparaat kunnen deze frequenties worden opgemeten. Aan het bioresonantie apparaat is een soort antenne aangeloten, de biotensor, waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden via het apparaat en kunnen virussen, bacteriën en toxines gemakkelijk worden opgespoord. Duidelijk wordt welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is. 

Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen. Men kan bioresonantietherapie inzetten naast regulieren medicatie, waarbij uiteindelijk de medicatie kan worden verminderd (in overleg met dierenarts) en zelfs stop gezet. 

Dieren reageren erg goed op bioresonantietherapie, omdat ze gevoeliger zijn dan mensen en veel eerder trillingen “oppakken”. Verder zal een dier nooit doen alsof, ze beredeneren hun 'zijn' ook niet, het is zoals het is (eigenlijk mindfulness in zijn zuiverste vorm) Heeft een dier jeuk, dan krabt het en denkt niet Oh jeuk is erger dan pijn, zoals wij mensen denken...zo zit een dier niet in elkaar. Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld, met name verstoringen in de spijsvertering, allergieën en blokkades in het lichaam die herstel tegenhouden.De Bioresonantietherapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Aangezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan deze therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen. Het mooie van bioresonantie is dat het, zelfs al vóór er zich klachten openbaren, kan meten waar een  disbalans in het lichaam aanwezig is. 

Dierenpraktijk Maasduyn werkt met de veterinaire module van Rayonex, waarbij de diverse programma’s in het bioresonantie apparaat (de PS10) ingezet kunnen worden om zowel te testen als te behandelen. In eerste instantie wordt het dieren helemaal doorgetest, daartoe krijgt het een soort hesje om, wat aangesloten wordt aan de PS10. Zo krijgt men een compleet plaatje van het lichaam, waarbij een evt. disbalans in de diverse organen en weefsels aan het licht komt. De veterinaire miodules zijn specifiek voor paard, hond en kat, (denk aan specifieke ziektebeelden als hoefbevangenheid, insuline resistentie, kattenziekte, leishmania etc) De humane modules kunnen ook ingezet worden voor dieren, met algemene programma's (schimmels, bacterien, virussen, ontgifting, etc)

 

Hierna kan gericht geadviseerd en/ of behandeld worden. Elk advies en elke behandeling is volledig op het dier afgestemd, waardoor het dus maatwerk is. De advisering kan bestaan uit aanpassen van de voeding, het geven van voedingssupplementen of een bioresonantiebehandeling. Het hangt van het dier af hoe vaak het behandeld moet worden, bij het eerste consult krijgt het dier al meteen een korte behandeling.

 

Indien nodig kan na ongeveer 4 -6 weken een vervolg behandeling worden afgesproken , waarbij de eigenaar een flesje op maat gemaakte frequentiedruppels mee krijgt om thuis de behandeling te ondersteunen.

 

Het kan zeker zijn dat de klachten in eerste instantie toenemen, omdat het lichaam geprikkeld wordt: dat is een normaal verschijnsel (hoeft overigens niet). Het lichaam zal zich vrij vlot weer herstellen. Ook kunnen er onderliggende dingen als ontstekingen (in de vorm van bultjes, puistjes, hotspot) ontstaan, doordat het lichaam afvalstoffen afvoert. Dit hangt ook sterk af van de te behandelen klachten, dus zal zeker niet bij elk dier voorkomen. Deze klachten kunnen met uitwendige middelen worden behandeld bv met een natuurlijke helende spray of gel. 

Bij erge zieke dieren of dieren die een zwak immuunsysteem hebben (wat uit de test naar voren zal komen) zal eerst de weerstand en het immuunsysteem moeten worden opgehoogd. Dit kan met voedingssupplementen en dat zal uitgebreid worden uitgelegd.

Na ongeveer 4-6 weken is het verstandig het dier nogmaals te behandelen met bioresonantie, waarbij het lichaam weer en dieper wordt behandeld en wordt gestimuleerd om te herstellen. Er wordt gekeken welke processen weer goed werken en welke nog niet optimaal functioneren (denk aan bijv. minder jeuk maar wel oor of oog problematiek).  Dit is dus maatwerk en verschilt van dier tot dier.

 

De Bioresonantie therapie is dus op gericht het zelfherstellende vermogen van het lichaam.

 

Ik hoor vaak van klanten dat de dierenarts na een (duur) bloedonderzoek adviseert een traject in te gaan met injecties om te desensibiliseren. Dit kost vaak honderden euro's en geeft niet altijd (of beter gezegd meestal niet) het gewenste resultaat.
Immers, als de voeding niet ok is dan is het dweilen met de kraan open: je geeft de hond een injectie om het lichaam tegengas te geven bij omgevingsfactoren overgevoeligheid (denk pollen, mijt, gisten, schimmels) maar het voer wat de hond krijgt is niet het juiste voer. Dus het lichaam moet heel hard werken om dit allemaal te verwerken plus het moet nog juist tegen dingen waar het gevoelig voor is antistoffen gaan maken en dat geeft weer klachten.

De desensibilisatie die ik met bioresonantie uitvoer, zet het lichaam aan tot zelfherstel en omdat er is uitgemeten welke voeding optimaal is voor je dier, zal dit uiteindelijk het goede resultaat geven: geen klachten meer!
Daarom adviseer ik altijd om na een week of 4 even te contacten over de voortgang en te kijken of een vervolgbehandeling met druppels die desensibiliseren, noodzakelijk is!

 

 

Belangrijk:
een consult bij Dierenpraktijk Maasduyn kan nooit een (dieren) arts vervangen! Een (dieren) arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg.